Academie

Wij houden alle medisch gerelateerde onderzoeken naar thermografie en de praktische kant ervan in de gaten. Geïnteresseerd in samenwerkingen?

Onderzoek en practicum over thermografie

Het nut van een warmtebeeldscan bij de screening van patiënten met koorts in een koud klimaat
Dit onderzoek bevestigde dat IRT niet nauwkeurig was in een koud klimaat.
Infraroodthermografische beeldvorming van de borstwanddoorbloeding bij patiënten die een coronaire bypassoperatie ondergaan
De studie heeft aangetoond dat IRT voldoende gevoelig is om de bekende, subtiele vermindering van de borstwandperfusie in verband met het oogsten van de IMA aan te tonen.
Onderzoek naar de nauwkeurigheid en functie van verschillende thermometrietechnieken voor het meten van lichaamstemperatuur
Dit onderzoek toonde aan dat niet alle temperatuurbewakingstechnieken gelijk zijn.
Sport: Het gebruik van infraroodthermografie voor de dynamische meting van de huidtemperatuur van bewegende atleten tijdens wedstrijden; methodologische kwesties
Onderzoek naar het gebruik van infraroodthermografie (IRT) voor het meten van de huidtemperatuur van bewegende atleten tijdens wedstrijden en de gevoeligheid ervan voor traditioneel gestandaardiseerde factoren.
Sport: Gedrag van de huidtemperatuur tijdens oplopende fiets- en hardloopoefeningen binnenshuis
De belangrijkste bijdrage is de vergelijking van het thermisch gedrag van de huid van de persoon bij twee verschillende activiteiten, waardoor een basis wordt gelegd voor toekomstige energie- en exergieanalyses van het menselijk lichaam bij fysieke activiteiten, in aanvulling op de literatuur.
Plastische chirurgie: Nauwkeurigheid van infraroodthermografie voor het in kaart brengen van perforatoren: Een systematische review en meta-analyse van diagnostische studies
Betaalbare infraroodthermografieapparaten zijn een interessant alternatief voor traditionele preoperatieve onderzoeken om perforatoren in kaart te brengen.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: