Academie

Wij houden alle medisch gerelateerde onderzoeken naar thermografie en de praktische kant ervan in de gaten. Geïnteresseerd in samenwerkingen?

Onderzoek en practicum over thermografie

Protocol infraroodthermografie om de incidentie van voetbalblessures te verminderen
De resultaten toonden aan dat de implementatie van infraroodthermografie het aantal verwondingen en verloren dagen door verwondingen aanzienlijk verminderde in vergelijking met een conventioneel letselpreventieprogramma.
Nauwkeurigheid van infraroodthermografie bij het opsporen van tendinopathie: Een systematische review met meta-analyse
Infraroodthermografie toonde een goede nauwkeurigheid bij het opsporen van peesletsels, vooral bij de evaluatie van epicondylitis lateralis en tendinopathie van de schouder.
Toepassingen van thermische beeldvorming met infraroodthermografie in de orthopedie
Deze contactloze en nauwkeurige technologie is veelbelovend voor meerdere medische deelgebieden binnen de orthopedie.
Infraroodthermografie voor de evaluatie van adolescente en juveniele idiopathische scoliose: Een systematisch overzicht
De auteurs stellen aanvullende aanbevelingen voor om de nauwkeurigheid van thermische acquisitie bij scoliose-evaluatie met infraroodthermografie te verbeteren.
Medische thermografie: een diagnostische benadering voor diabetes type 2 op basis van contactloze infrarood warmtebeeldtechniek
Thermografie kan een diagnostisch en prognostisch hulpmiddel zijn bij diabetes.
Pre-, intra- en postoperatief gebruik van dynamische infraroodthermografie (DIRT) levert waardevolle informatie op over de huidperfusie bij perforatorlappen in de reconstructieve chirurgie.
Dynamische infraroodthermografie (DIRT) heeft bewezen een eenvoudige en betrouwbare beeldvormingstechniek te zijn voor alle fasen van perforatorlapchirurgie.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.