SPORTHOMEDIC Keulen

Prof. Dr. Medical Oliver Tobolski

Nieuw bij ons: ThermoScope warmtebeeldcamera

Aangezien de lichaamstemperatuur een belangrijke indicator van de gezondheid is, gebruiken wij het ThermoScope-systeem flexibel en als een contactloze en niet-invasieve methode voor de diagnose van een groot aantal medische aandoeningen: zo kunnen bijvoorbeeld stoornissen van de bloedsomloop of ontstekingen van de extremiteiten, de wervelkolom en andere gewrichten betrouwbaar en snel worden opgespoord.

Met onze nieuwe warmtebeeldcamera van ThermoScope kunnen lichaamstemperaturen worden gevisualiseerd met behulp van infraroodstraling.

Beweging is leven, en leven is beweging – het SPORTHOMEDIC team heeft deze filosofie niet voor niets aangenomen. Als medische Olympische basis zorgt het team ook voor veel atleten en teams uit de meest uiteenlopende sporten.

Contactloos en flexibel. Lichaamstemperatuur: een belangrijke indicator van uw gezondheid.

Aangezien de lichaamstemperatuur een belangrijke indicator van de gezondheid is, gebruiken wij thermografie flexibel en als een contactloze en niet-invasieve methode voor de diagnose van een groot aantal ziektebeelden. B. aandoeningen van de bloedsomloop of ontstekingen van de ledematen, de wervelkolom en andere gewrichten kunnen betrouwbaar en snel worden opgespoord.

Met onze nieuwe warmtebeeldcamera kan de lichaamstemperatuur in beeld worden gebracht met behulp van infraroodstraling.”

De voordelen van ThermoScope

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: