Thermische camera's

De thermogrammen geven de specialist informatie over mogelijke ziektebeelden en letsels in het lichaam, zodat een eerste diagnose kan worden gesteld.

Voor thermografie in de gezondheidssector bieden wij warmtebeeldcamera’s met een hoge pixelresolutie en een zeer goede thermische gevoeligheid. Hierdoor kunnen de kleinste temperatuurveranderingen op het huidoppervlak zichtbaar en meetbaar worden gemaakt.

De thermogrammen geven de specialist informatie over mogelijke ziektebeelden en letsels in het lichaam, zodat een eerste diagnose kan worden gesteld. Thermografie is ook zeer geschikt voor de controle van therapiemaatregelen (voor/na).

Thermografie is een niet-invasieve meetmethode. Dit betekent dat de warmtebeeldcamera gemakkelijk van buitenaf kan worden gebruikt zonder het lichaam aan te raken.

ThermoScope IR Professional

De compacte warmtebeeldcamera ThermoScope IR-Professional met een resolutie van 110.592 meetpunten en een thermische resolutie van 0,035°C, het ideale meettoestel om aan de slag te gaan met thermografie.

Als alternatief voor individuele opnamen kan de ThermoScope IR-Professional ook “bewegende” beelden opnemen als video’s met een framerate van 25Hz. Met een batterijduur van 4 uur is hij ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

ThermoScope IR Professional HD

De ThermoScope IR-Professional HD is een high-end warmtebeeldcamera met een resolutie van 307.200 meetpunten, een thermische resolutie van 0,035°C en een frame rate van 50Hz.

De ThermoScope IR-Professional HD is een high-end warmtebeeldcamera met een resolutie van 307.200 meetpunten, een thermische resolutie van 0,035°C en een frame rate van 50Hz. Bij het analyseren van thermische veranderingen onder belasting, zoals bij loopbandanalyses, levert de P640 de beste meetresultaten.

ThermoScope IR Professional HD FIX

De ThermoScope IR-Professional HD FIX met een resolutie van 327.680 meetpunten, een thermische resolutie van 0,035°C en een beeldsnelheid van 50Hz is geschikt voor permanente installatie op een testapparaat of in een speciale ruimte.

De ThermoScope IR-Professional HD FIX wordt direct via de ThermoScope software aangestuurd en is met zijn hoge beeldsnelheid ideaal voor metingen op loopbanden of ergometers.

De voordelen van ThermoScope

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: