Toepassingen

De ThermoScope kent veel toepassingsgebieden. Denk aan orthopeden, dermatologen, reumatologen, sportartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, podotherapeut of tandartsen.

De ThermoScope is ook zeer nuttig bij patiënten die slecht kunnen communiceren, zoals kinderen of ouderen, of wanneer u zeer waardevolle patiënten hebt, zoals beroepssporters, die misschien niet alle ontstekingen willen communiceren.

Professioneel sporten

Thermografie is van onschatbare waarde geworden voor professionele sportteams die blessures willen beperken en de prestaties van atleten willen maximaliseren. Het is een veilige, niet-invasieve technologie die een waardevol inzicht geeft in de conditie van elke sporter. Het stelt coaches in staat gepersonaliseerde trainingsschema’s op te stellen waarmee ernstige blessures worden voorkomen. De mobile, stralingsvrije opstelling geeft de mogelijkheid om de metingen op het sportcomplex uit te voeren.

Orthopedie

Door het gebruik van thermografie kunnen sportartsen, orthopeden en fysiotherapeuten waardevolle informatie verkrijgen die kan helpen bij een nauwkeurigere diagnose, behandeling en monitoring van blessures en aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Diabetologie

Thermische beeldvorming kan op verschillende manieren worden gebruikt in de geavanceerde diabeteszorg. Hoewel de primaire methode voor het diagnosticeren en controleren van diabetes een bloedglucosetest is, kan thermische beeldvorming aanvullende inzichten en ondersteuning bieden aan professionals in de gezondheidszorg.

Dermatologie

Thermografie kan helpen bij het opsporen van afwijkingen in de huidtemperatuur die kunnen wijzen op de aanwezigheid van huidkanker. Door verdachte gebieden vroegtijdig te identificeren, kan de dermatoloog stappen ondernemen om de tijdige vaststelling en behandeling mogelijk te maken.

Esthetische chirurgie

Thermografie biedt een objectieve evaluatie van de weefseltemperatuur en -doorbloeding. Deze informatie kan chirurgen helpen bij het beoordelen van de kenmerken van het doelgebied vóór de liposuctie.

Algemene geneeskunde

Thermografie kan helpen om afwijkingen in het lichaam in een vroeg stadium op te sporen, wat kan wijzen op verschillende ziekten. Door abnormale temperatuurveranderingen in bepaalde delen van het lichaam te identificeren, kan de huisarts mogelijke gezondheidsproblemen identificeren en zorgen voor geschikte diagnostische tests of behandelingen.

Inschrijven voor een workshop

Data voor workshops, seminars en e-learning volgen binnenkort

De voordelen van ThermoScope

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: